MHPden muhtaç vatandaşlara yardım kampanyası

MHPden muhtaç vatandaşlara yardım kampanyası -MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ün: Duyarlı vatandaşların destek ve katılımıyla kullanım fazlası eşyaların, şu soğuk kış gününde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlayacağız


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar Güngör Ün, duyarlı vatandaşların destek ve katılımıyla kullanım fazlası eşyaların, kış gününde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayacaklarını söyledi.
     İl binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Ün, MHP Afyonkarahisar İl Kadın Kolları teşkilatı olarak ülkü ocağı ile birlikte yardıma muhtaç vatandaşlara bir nebze yardımcı olabilmek maksadıyla bir etkinlik başlatıklarını kaydetti.
     Ün, şöyle konuştu:
     Duyarlı vatandaşların destek ve katılımıyla kullanım fazlası eşyaların, giyim eşyalarının şu soğuk kış gününde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayacağız. 10 gün süreyle yardım eşyalarını teslim alacağız. Duyarlı vatandaşlarımız yardım eşyalarını MHP İl Kadın Kolları Başkanlığına teslim edebilirler. Akabinde yardım eşyalarının teşrifi düzenlenmesi yapılacak ve dağıtılacaktır. MHP Afyonkarahisar teşkilatı daha önce de gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile duyarlılığını ve öncülüğünü ispatlamış tüm hemşehrilerimizin yanında olmuştur.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHPden muhtaç vatandaşlara yardım kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER