MHPli belediye başkanı partisinden istifa etti

MHPli belediye başkanı partisinden istifa etti -Hatayın Dörtyol ilçesine bağlı Payas belde Belediye Başkanı Altan, partisinden istifa etti


HATAY (A.A) - Hatayın Dörtyol ilçesine bağlı Payas belde Belediye Başkanı Bekir Altan, MHPden istifa etti.
     Altan, Payas Belediye binası önünde düzenlenen 5. Ramazan ve Altın Mimoza Festivalinin açılışında yaptığı konuşmada, her zaman halka karşı samimi ve dürüst olduğunu söyledi.
     13 yıldan bu yana belediye başkanlığı yaptığını ifade eden Altan, Göreve geldiğimizden günden bu yana çok önemli hizmetler yaptık. Şimdi bir kararın arifesindeyiz. Hatay Büyükşehir Belediyesi oluyor. Bu karar sizler ve Payas için. Payasın ilçe olması için birinin fedakarlık yapması gerekiyordu. Bu fedakarlığı ben yaptım. Dün gece saatlerinde MHPden istifa ettim. Sebebi Payasa daha iyi hizmet edebilmek. Bundan sonra Payasın ilçe olması için mücadele edeceğiz diye konuştu.
     MHPli arkadaşlarına ve dostlarına hakkını helal ederek veda ettiğini belirten Altan, bu vedanın sadece parti mensubiyetiyle sınırlı olduğunu, dostluklarının, kardeşliklerinin sarsılmadan devam edeceğini kaydetti.
     Önlerindeki en önemli konunun Payasın ilçe haline getirilmesi olduğunu vurgulayan Altan, bu amaç için el ele verilmesi ve çaba harcanması gerektiğini söyledi.
     Belediye Başkanı Altanın partisinden istifa ettiğini açıkladığı konuşmasının ardından etkinlikler kapsamında sanatçı Orhan Ölmez sevilen türkülerini seslendirdi.
    
     Muhabir: Ömer Soylu/İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber MHPli belediye başkanı partisinden istifa etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER