MHP Bozüyük İlçe Başkanı Köftecioğlu:

MHP Bozüyük İlçe Başkanı Köftecioğlu: -MHP, ülkenin birlik ve beraberliğini bozucu her türlü çalışmaya karşıdır


BİLECİK (A.A) - MHP Bozüyük İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu, MHPnin, Türkiyenin birlik ve beraberliğini bozucu her türlü çalışmaya karşı olduğunu söyledi.
     Köftecioğlu, yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili kanun teklifi vereceğini açıklamasının kendilerini mutlu ettiği kaydetti.
     Ülkenin bölünmez bütünlüğü noktasında herkesin hemfikir olduğunu ifade eden Köftecioğlu, şöyle konuştu:
     Her iktidara gelen parti, iktidara gelme aşamasında dokunulmazlıkların kaldırılması noktasında taahhütler bulunsa da, seçimlerin akabinde bu taahhütler unutuluyor. Tabi bunun çeşitli gerekçeleri var. Eğer dokunulmazlıklar kaldırılmış olsa herkes her milletvekilini dava ederek Meclisi kilitler. Bu durumda ülkenin devamı konusunda sıkıntı olur. Ancak ülkenin bölünmez bütünlüğü noktasında herkes hemfikir. Terörü de hiç kimse istemiyor. MHP, ülkenin birlik ve beraberliğini bozucu her türlü çalışmaya karşıdır. Terörizme destek veren tüm unsurlar, tüm çevresiyle yok edilmeli ya da gerekli cezayı görmeli. Terörizme destek veren BDP milletvekillerinin de dokunulmazlıklarının kaldırılarak bu desteği önlemeye çalışmayı düşünüyoruz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de hazırladığı kanun teklifinde, terörizmle ilgili dokunulmazlıkların kaldırılmasını istiyor. Terörizm faaliyeti yapanların cezalandırılmasını istiyoruz.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber MHP Bozüyük İlçe Başkanı Köftecioğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER