MHP Bozüyük İlçe Başkanı Köftecioğlu:

MHP Bozüyük İlçe Başkanı Köftecioğlu: -CHP sözlerinin arkasında duramadı, sözlerine sadık kalamadı


BİLECİK (A.A) - MHP Bozüyük İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu, Bozüyük Belediye Başkan Vekili seçiminde CHPnin sözlerinin arkasında duramadığını ve sözlerine sadık kalamadığını öne sürdü.
     Köftecioğlu, Bozüyük Belediye Başkan Vekili seçiminin ardından gazetecilere yaptığı değerlendirmede, MHPnin seçimi kaybetmiş gibi gözükse de kazandığını, MHPli meclis üyelerinin hep birlikte dik duruş örneğini gösterdiklerini bildirdi.
     Bozüyük Belediye Meclisinin, Belediye Başkan Vekilini seçtiğini dile getiren Köftecioğlu, seçimin Bozüyüke hayırlı olmasını dileyerek, şunları kaydetti:
     Seçilen arkadaşımız Fatih Bakıcı da İnşallah adil bir yönetim gösterir ve Bozüyükün menfaatleri noktasında iyi izlenimler bırakır temennisindeyim. Bu seçime siyasi olarak baktığımız zaman siyasetin gereği olarak tüm partiler kazanım noktasında seçime girmiştir. Bazen seçimi kaybetsen de kazançlı çıkarsın, bazen kazanırken kaybedersin. Biz buna inanan insanlarız. Milliyetçi Hareket Partisi şeklen bu seçimi kaybetti gibi görünse de kazanmıştır. Tüm meclis üyelerimizle birlikte dik duruşumuzu göstermişizdir. AK Partinin baskılarına boyun eğmemişizdir ve bizim olan, bizden bir şekilde alınan belediyenin bize teslimi noktasında kendilerine bir fırsat geçmiştir.
     Köftecioğlu, Belediye Başkan Vekili seçimi öncesi yapılan görüşmelerde, CHPnin kendilerine, kendi adayları ile seçime sonuna kadar devam edeceklerini söylediklerini ancak CHPnin sözlerinin arkasında durmadıklarını, sözlerine sadık kalamadıklarını ileri sürdü.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHP Bozüyük İlçe Başkanı Köftecioğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER