MHP Burdur İl Başkanlığına atanan Sakızcı,

MHP Burdur İl Başkanlığına atanan Sakızcı, ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor


BURDUR (A.A) - MHP İl Başkanı Mesut Özcanın istifasının ardından başkanlık görevine getirilen yönetim kurulu üyesi İbrahim Sakızcı ve yönetim kurulu üyeleri, Karamanlı ilçe teşkilatını ziyaret etti.
     Parti binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Karamanlı İlçe Başkanı Ali İhsan Avcı, ülkenin MHPye ihtiyacı olduğunu kaydetti.
     Ülke olarak sıkıntı dönemler geçirildiğini vurgulayan Avcı, Fedakarlıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki seçimlerde canla başla çalışıp her yerde MHP bayrağını dalgalandıracağız. Artık geriye değil, ileriye bakma zamanıdır dedi.
     Görevinden istifa eden Mesut Özcana hizmetlerinden dolayı teşekkür eden MHP Burdur İl Başkanı İbrahim Sakızcı da devraldığı bayrağı en yükseğe çıkarmak için var gücüyle mücadele edeceğini söyledi.
     Partililere seslenen Sakızcı, şöyle konuştu:
     2 dönemdir parti yönetim kurulunda görev yapmaktayım. Şimdi öncelikle önümüzdeki yerel seçimler için bir gün bile olsa fazla çalışmamız lazım. Sizlerle beraber gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız ve gerisini halkımızın takdirine bırakacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MHP Burdur İl Başkanlığına atanan Sakızcı, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER