MHP Genel Başkan Adayı Şahin:

MHP Genel Başkan Adayı Şahin: -Devletin önemli kademelerine gelmiş kişilerin milletin moralini bozacak PKKya güç verecek beyanları bu millete zarardır. Bu milletin güvenlik çalışmasını sabotajdır


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Seyfi Şahin, Devletin önemli kademelerine gelmiş kişilerin milletin moralini bozacak PKKya güç verecek beyanları bu millete zarardır. Bu milletin güvenlik çalışmasını sabotajdır dedi.
     Şahin, partisinin Afyonkarahisar il binasında düzenlediği basın toplantısında, MHPnin genel başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
     MHPnin, Türk Milletinin ve devletinin dünyada çok önemli bir yere gelmesi için kurulmuş bir parti olduğunu söyleyen Şahin, MHPnin Türk Milletinin mayası ve Türk Milletini seven bir parti olduğunu belirterek, MHPnin bunun için iktidar olması gereken bir parti olduğunu ifade etti.
     MHPnin son siyasi gelişmelerde çok iyi bir konumda olmadığının herkes tarafından bilindiğini savunan Şahin, şöyle konuştu:
     MHP durgun hale gelmiş, kabuğunu çatlatamamıştır. Bunu genel başkanı ya da başka bir partiliyi suçlamak için söylemiyorum. MHPye Türkiyede çok şiddetle ihtiyaç var. Bölücük tehlikeleri, savaş çığlıkları Türk Milletinin her türlü bunalımların olduğu, hiç kimsenin devletinin geleceğinden güvende olmadığı bir ortamdayız. Bunun için MHP iktidar olması lazım. Bunun için ben ve arkadaşlarımız çalışarak MHP Genel Başkanı adayı olduk.
     Genel başkan ve başbakan olması durumunda dünyada ilk proje olan tarım kentler projesini uygulayacaklarını belirten Şahin, projenin 1972 yılında Alparslan Türkeşin 9 ışık doktrin içinde ifade ettiğini Tarım Kentler Projesinin çok kolay bir proje olduğunu ve yapılabilir bir proje olduğunu söyledi.
     Türkiyenin savaşa girmesine taraftar olmadıklarını savunan Şahin, Suriye ile savaşa girmek istemediklerini bildirdi.
     Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güvenin Teröriste ağlamayan insan değildir sözlerine tepki gösteren Şahin, şöyle devam etti:
     Türk Milletinin düşmanı olan, Türk Milletine hançer çekene, eli silahlı ve dünyanın terör örgütü kabul ettiği bir örgütün dağdaki mensuplarına acıyorsa o makamda oturmasın. Böyle devletin önemli kademelerine gelmiş kişilerin milletin moralini bozacak PKKya güç verecek beyanları bu millete zarardır. Bu milletin güvenlik çalışmasını sabotajdır. Derhal emniyet müdürünün görevden alınması gerekiyor. Böyle bir müdürü tayin edenin de suçu vardır. Böyle bir müdürü görevden almayanın da suçu vardır.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Adayı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER