MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan: -"MHPye son dönemlerde vatandaşlar tarafından ilginin arttığını çok açık ve net şekilde görebiliyoruz"


DENİZLİ (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, "MHPye son dönemlerde vatandaşlar tarafından ilginin arttığını çok açık ve net şekilde görebiliyoruz" dedi.
     Denizlide, Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneğini (AYSİAD) ziyaret eden Ayhan, burada yaptığı konuşmada, sivil toplum örgütlerinin görüşlerinin, politika oluşturmalarında önemli rol oynadığını söyledi.
     Partisinin Bursa ve İzmirde düzenlediği mitinglere değinen Ayhan, "MHPye son dönemlerde vatandaşlar tarafından ilginin arttığını çok açık ve net şekilde görebiliyoruz. Bizim ve başkasının yaptırdığı anketlerde de bu görülüyor. Bu, bizim için mutluluk kaynağıdır. Adanada da 25 Mayısta benzer bir mitingi gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
     Ayhan, Akil İnsanlar Heyetlerinin her yerde olumsuz tepki gördüğünü ifade ederek, "Akil adamların bir kısmı, PKKyı, PKKdan daha iyi savunur hale gelmiştir. Bir kısmı MHP düşmanıdır, bir kısmı PKK meselesini zaten bilmemektedir" görüşünü dile getirdi.
     İstanbulda 1 Mayıs nedeniyle adeta sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini savunan Ayhan, bunun, AK Partinin "ileri demokrasi"den ne anladığını gösterdiğini iddia etti.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu - Sebahatdin Zeyrek / Emre Umurbilir
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER