MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel: -Türk milleti sandık önüne geldiğinde, Türk milletini ayaklar altına aldığını söyleyen zihniyetin, artan yoksulluğun, işsizliğin, iflasların cevabını gerekli kişilere verecek (Foto


ESKİŞEHİR (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Türk milleti sandık önüne geldiğinde, Türk milletini ayaklar altına aldığını söyleyen zihniyetin, artan yoksulluğun, işsizliğin, iflasların cevabını gerekli kişilere verecek dedi.
     Demirel, partisinin Eskişehir İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, MHPnin 9 ilde bölge açık alan toplantıları yapmayı planladıklarını belirterek, bu toplantıların ilkini 23 Martta, saat 15.00te Bursada kuruluş yapacaklarını kaydetti.
     Söz konusu toplantılarda Selçukludan Osmanlıya, oradan da Türkiye Cumhuriyetine intikal etmiş milli egemenlik hukukunun vazgeçilmezliğinin sürdürülmesi gerekliliği ve sürekliliğini herkese yeniden hatırlatmak istediklerini ifade eden Demirel, şöyle konuştu:
     Bunu güçlü bir şekilde milletimizle ifade etmek için toplantıları yapacağız. İzmirde bayrak, Adanada vatan, Erzurumda birlik, Konyada Türkçe, Elazığda kardeşlik, İstanbulda demokrasi, Samsunda kurtuluş ve nihayetinde Ankarada Türkiye toplantısıyla açık hava toplantılarını tamamlayacağız. MHP olarak bu toplantılarda, hükümetin millet iradesini hiçe sayan TBMMyi irade dışı bırakan, tek parti ve tek adam yönetimine gidişteki tehlikeli duruşu milletimizle paylaşmak, milletimizi onlara şikayet etmek için buluşacağız. Bu mitingler iktidara uyarı, milletimize birlik ve beraberliğe çağrı maksadıyla yapılmaktadır. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, ay-yıldızlı bayrağın altında yaşamaktan onur duyan, birlik ve beraberlikten yana olan, toprak bütünlüğümüzü savunan, millet ve devlet bekasını düşünen her vatandaşımızı toplantılarımıza bekliyorum.
    
     -Türk milleti, ayrılık kabul etmeyen bir bütündür-
    
     Geçtiğimiz günlerde söylenen kimse bizim karşımıza Türk milliyetçiliğiyle de çıkmasın, her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alıyoruz sözünü herkes hatırlıyor diyen Demirel, şöyle devam etti:
     Bu sözlerle Türk milletinin onuruna, müktesebatına, istikbal ve istiklaline dil uzatanlar, bölücü terör örgütüne postacılık yapmaktan hiç de çekinmemekteler. Kim ya da kimler hangi projeye eşbaşkanlık yaparlarsa yapsınlar, Türkiye Cumhuriyeti üniter bir devlettir. Türk milleti, ayrılık kabul etmeyen bir bütündür. Türkiye, bizim ebedi yurdumuzdur. 11 yıllık Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarı döneminde vatandaşımızın ekonomik sorunlarının artmasını, işsizliğinin giderek çoğalmasını, borçlarının ve yoksulluğunun ne kadar derinleştiğini hepimiz görüyoruz. Bütün bunlar her evin sorunu oldu. Türk milleti sandık önüne geldiğinde, Türk milletini ayaklar altına aldığını söyleyen zihniyetin, artan yoksulluğun, işsizliğin, iflasların cevabını gerekli kişilere verecek.
     Toplantıya, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Alparslan Kayalı ve Halil Öztürk de katıldı.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER