MHP Genel Başkanı Bahçeli:

MHP Genel Başkanı Bahçeli: -Biz kimseyi ayırmadan, yöresine ve kökenine bakmadan, herkesi Cenabı Allahın bir emaneti olarak kabul ederek kucaklayacağız ve elimizden gelen yardımı gücümüz nispetinde göstereceğiz -Hepimiz büy


ANTALYA (A.A) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Biz kimseyi ayırmadan, yöresine ve kökenine bakmadan, herkesi Cenabı Allahın bir emaneti olarak kabul ederek kucaklayacağız ve elimizden gelen yardımı gücümüz nispetinde göstereceğiz dedi.
     Bahçeli, Kemer Belediyesini ziyaret ederek çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Mustafa Gülden bilgi aldı.
     Daha sonra toplu açılış ve temel atma törenine katılan Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, dünyanın değişik ülkelerinden turist ağırlayan Kemerin gün geçtikçe daha tanınır bir hale geldiğini söyledi.
     Kemerin turizmin marka ismi, farklı kültürleri, inançları birleştiren bir mekan olduğunu ifade eden Bahçeli, Kemerin misafirlere verdiği değer ile Türk milletini en iyi temsil eden bir ilçe olduğunu, Kemerde atılan bir adımın, yükselen sesin dünyanın her yerinde yankı uyandırdığını kaydetti.
     Daha fazla turist çekmenin anahtarının sevgi ve yakınlık olduğuna işaret eden Bahçeli, İnsan sevildiği, bilindiği ve bildiği yeri öncelikli tercihi arasına alır. Bacasız sanayi olan turizmde de böyledir. İlçeye gelen yerli ve yabancı turisti nasıl olsa bir daha gelmez diye ekonomik ve insani olarak zarara sokmak, büyük milletimizin erdem ve değerleriyle asla bağdaşmayacaktır dedi.
     Türkiyeye gelen her turistin Türkiyenin misafiri olduğunu vurgulayan Bahçeli, Türk kültüründe misafire verilen değerin üstün olduğunu söyledi.
    
     -Hepimiz büyük bir ailenin mensuplarıyız-
    
     Bahçeli, ülke genelinde ekonomik sıkıntılar yaşandığını, halkın güçlükle bu sıkıntıların üstesinden gelmeye çalıştığını savunarak, insanların işinin, ekmeğinin, hayallerinin peşine düştüğünü ifade etti.
     Kemerde halkın kardeşlik kemeri ile birbirine bağlandığını kaydeden Bahçeli, şöyle konuştu:
     Biz kimseyi ayırmadan, yöresine ve kökenine bakmadan, herkesi Cenabı Allahın bir emaneti olarak kabul ederek kucaklayacağız ve elimizden gelen yardımı gücümüz nispetinde göstereceğiz. Mardinlisi de bizden, Tekirdağlısı da, Kayserilisi de bizden, Diyarbakırlısı da, Ankaralısı da biziz, Ağrılısı da bizim bir parçamızdır. Çünkü hepimiz büyük bir ailenin mensuplarıyız. Çünkü biz Türk Milletiyiz.
     Bahçeli, konuşmaların ardından Mustafa Minta Parkının açılışını yaptı. Çocuklarla parkı gezen Bahçeli, daha sonra yeni parkın temelini attı. Bahçeli, Kemer Belediyesi tarafından yaptırılan Taş Fabrikasının açılışını da gerçekleştirdi.
     Bahçeli, törenin ardından bir öğrenci yurdu yararına yapılan kermesi ziyaret etti. Kermeste közde kahve pişiren Bahçeli, daha sonra kahveyi fincana koyarak içti.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MHP Genel Başkanı Bahçeli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER