MHP Grup Başkanvekili Vural:

MHP Grup Başkanvekili Vural: -Terör örgütü yöneticileri etkisiz hale getirilmedikçe, örgütün ini, üssü yok edilmediği sürece terör devam edecek


MUĞLA (A.A) - MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Terör örgütü yöneticileri etkisiz hale getirilmedikçe, örgütün ini, üssü yok edilmediği sürece terör devam edecek dedi.
     Vural, partisinin il binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk milletinin milli kimliğinin teslim alınmak istendiğini ileri sürdü.
     Türkiyenin yönetilmesi için verilen oyların bugün İmralının iradesine dönüştüğünü iddia eden Vural, Bugün bizden istenen devletimiz, egemenliğimiz, adımız ve kimliğimizdir. Başbakan Erdoğan teröristlerle kucaklaşanlarla benim işim yok dedi. İmralıya terörist başıyla kucaklaştırmaya heyet gönderdi dedi.
     İmralıya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın belirlediği heyetin gittiğini öne süren Vural, İmralı tutanaklarının da Öcalan, Erdoğan ve BDP üçlüsünün hazırladığı tutanaklar olduğunu savundu.
     Türkiyenin terörle top yekun mücadeleyi sürdürme konusunda siyasi bir kararı olmadığını ifade eden Vural, şunları söyledi:
     Türkiye terörle mücadele etse, bu adamları oradan getirecek gücü olmaz mı- Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kandilde yatan terör örgütünü yönetenleri etkisiz hale getirecek gücü yok mu- Bunların yakalanmasını kim engelliyor- ABD terörle mücadele adı altında adamı paketliyor götürüyor. Türkiyenin PKK terör örgütünü yönetenlerle ilgili kılı kıpırdamıyor. Terör örgütünün yöneticileri etkisiz hale getirilmedikçe, örgütün ini, üssü yok edilmediği sürece terör devam edecek.
     Çözüm sürecini de zehire tat, katile kıymet verme süreci olarak nitelendiren Vural, Ne utanç vericidir ki, bu milletin milli kimliğinden, cumhuriyetinden vazgeçmesi zehrini bu millete tat olarak sunuyorlar. Bebek katilini de kıymetli olarak sunuyorlar. Amaç teröre çözüm değil, bizim çözülmemiz, milletimizin çözülmesidir. Askerimize, polisimize kurşun sıkan o teröristlerle masaya oturma onursuzluğunu bu millete yaşatmamak için çabalıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber MHP Grup Başkanvekili Vural: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER