MHP Trabzon Milletvekili Aydın:

MHP Trabzon Milletvekili Aydın: -MHPnin, 4 Kasımdaki kongreyle yeniden yapılanması, kendini ifade eden bir tarza bürümesi ve milletle kucaklaşması halinde iktidar olacağı bir ortamı yakalayacağını düşünüyoruz (Fotoğraflı-G


SAKARYA (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Koray Aydın, MHPnin, 4 Kasımdaki kongreyle yeniden yapılanması, kendini ifade eden bir tarza bürümesi ve milletle kucaklaşması halinde iktidar olacağı bir ortamı yakalayacağını düşünüyoruz dedi.
     Aydın, Ahmet Faik Abasıyanık (AFA) Kültür Merkezinde partililere yaptığı konuşmada, halka giderek, meydanlara ineceklerini belirterek, halkın bulunduğu her ortama gireceklerini söyledi.
     Aydın, halkı ikna ederek, yol göstererek ve olup bitenleri kızmadan, bıkmadan ve usanmadan anlatacaklarını ifade ederek, halkla bütünleşmenin yollarını arayacaklarını kaydetti.
     Yerel seçimlerle ilgili projelerinin olduğuna vurgu yapan Aydın, her ille ilgili master planlarının olduğunu, her ilin durumu, pozisyonu ve şartlarına uygun olarak ortak akılla konuşup anlaşacak bir yol izleyeceklerini dile getirdi.
     Aydın, Milliyetçi Hareket Partisinin, 4 Kasımdaki kongreyle yeniden yapılanması, kendini ifade eden bir tarza ve şekle bürümesi ve milletle kucaklaşması halinde iktidar olacağı bir ortamı yakalayacağını düşünüyoruz dedi.
     MHPnin her yerde olacağını, oturarak siyaset yapma döneminin kapanacağını dile getirerek, MHP yönetiminde olanların, bulundukları yerin hakkını vereceğini söyledi.
     Aydın, hiç kimseyle bir düşmanlığının olmadığını anlatarak, şöyle konuştu:
     Kimseyi dışlayacak lüksümüz yok. Her bir arkadaşımızı kucaklayacağız. Biz, güzel iklimi oluşturarak sevgiyle, kardeşlik bağlarıyla ülküdaşlık hukukuyla milyonlarca insandan olan bu büyük aileyi birbiriyle kaynaştırarak onlara da Ben hata yapmışım doğrusu buymuş diyeceği bir zemini hep beraber oluşturacağız diyeceğiz. 4 Kasımı halledin başbakanlığı da Allahın izniyle hepimiz halledeceğiz.
    
     Muhabir: Enes Duran / Çağrı Turgut
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber MHP Trabzon Milletvekili Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER