Milletvekili Ercoşkun:

Milletvekili Ercoşkun: Yeni yapılan yolunda bitmesiyle birlikte artık Kıbrısçıka çok daha güler yüzlü, çok daha şen bir şekilde geleceğiz


BOLU (A.A) - AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Yeni yapılan yolunda bitmesiyle birlikte artık Kıbrısçıka çok daha güler yüzlü, çok daha şen bir şekilde geleceğiz dedi.
     Bolunun Kıbrısçık ilçesinde incelemelerde bulunan Ercoşkun, yapımı devam eden ilçe yolunun tamamlanması ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının da bitirilmesi ile birlikte Kıbrısçıkın farklı bir yapıya bürüneceğini söyledi.
     Son yıllarda ilçeye yapılan yatırımlar ve hizmetlerin ardından eskiden yaşanan ilçeden göç sorununun ters bir ivme kazanmaya başladığına dikkati çeken Ercoşkun, ilçe karayolunun da bitmesinin ardından sürecin daha da değişeceğini belirtti.
     İlçeye yapılan hizmetlerin tespiti noktasında ilçede yaşayan değil, ülkenin değişik yerlerinde yaşayan Kıbrısçıklıların da kendilerini motive ettiklerini anlatan Ercoşkun, Gün geçtikçe şehir merkezindeki sosyal imkanların artmasıyla beraber, ister istemez ekonomik ve diğer sebeplerden dolayı büyük şehirlere göç kaçınılmaz oluyor. Fakat Kıbrısçık açısından baktığımızda; yolun bitmesiyle ve TOKİ konutlarının da yapılmasıyla ve diğer hizmetlerle beraber Kıbrısçık yeniden eskiye dönüşün en güzel sinyallerini veriyor diye konuştu.
     Burada ihtiyaçların doğru belirlenerek karşılanması noktasındaki girişimlerimiz var diyen Ercoşkun, Bu süreçte Kıbrısçıklıların ama sadece Kıbrısçıkta yaşayan Kıbrısçıklıların değil, Boluda, Ankarada, İstanbuldaki Kıbrısçıklıların bizleri her zaman motive etmeleriyle daha da iyi noktalara gidiyoruz. Yeni yapılan yolunda bitmesiyle birlikte artık Kıbrısçıka çok daha güler yüzlü, çok daha şen bir şekilde geleceğiz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayınco: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Milletvekili Ercoşkun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER