Milletvekili Necdet Ünüvar

Milletvekili Necdet Ünüvar -Yeni Kozan Devlet Hastanesini 2014 yılı Mayıs ayında hizmete açmayı planlıyoruz


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar Kozan ilçesinde yapımına başlanılan 200 yataklı yeni devlet hastanesinin temelinin yakında atılacağını, hastanenin 2014 yılı mayıs ayında hizmete açılmasının planlandığını bildirdi.
     Ünüvar, yazılı açıklamasında, yeni Kozan Devlet Hastanesinin yapımı için uzun süredir hassasiyetle takip ettikleri bürokratik işlemlerin tamamlandığını, kazı ve hafriyat işlerine başlandığını, yakın bir zamanda hastanenin temelinin atılacağını belirtti.
     Kozan Devlet Hastanesinin ilçe halkının yanı sıra bölgenin coğrafi koşullarından dolayı Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Aladağ, İmamoğlu ve Osmaniyenin Kadirli ilçesine bağlı bazı köylerden gelen hastalara da hizmet veren bölge hastanesi konumunda olduğunu ifade eden Ünüvar şunları kaydetti:
     Yeni yapılacak 200 yataklı Kozan Devlet Hastanesinin sadece Kozanlı vatandaşlarımız için değil Kozan ilçemize komşu olan diğer ilçelerde yaşayan vatandaşlar içinde çok büyük önem arz ediyor. 1975 yılında hizmete açılan mevcut hastane bugüne kadar hizmet verdi. Yeni yapılacak hastane ile vatandaşlarımız daha kaliteli sağlık hizmeti alabilecek. Yapımı için çalışmalara başlanılan ve temeli yakında atılacak olan yeni devlet hastanesini 2014 yılının Mayıs ayında hizmete açmayı planlıyoruz. Hastanemiz Kozana ve Adanamıza hayırlı olsun.
    
     Muhabir: Volkan varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Milletvekili Necdet Ünüvar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER