Milletvekili Öksüzkayanın 3 aylar mesajı

Milletvekili Öksüzkayanın 3 aylar mesajı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya 3 aylar nedeniyle mesaj yayımladı.
     Mesajında, üç aylar olarak bilinen recep, şaban, ramazan aylarının manevi hislerin doruğa çıktığı, toplumsal işbirliği ve dayanışmanın arttığı, insanların diğer aylara nispetle Allah-a daha çok yakınlaşmaya özen gösterdiği aylar olduğunu belirten Öksüzkaya, bu ayların kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti.
     Öksüzkaya mesejında şu ifadeleri kullandı:
     "Millet olarak ve fert olarak sebeplerin sona erdiği, hiçbir çarenin yok gibi gözüktüğü hallerde Allah-a sığınır, O-ndan ister ve O-na yöneliriz. Üç aylar bu yönelme ve istemenin en hüsnü kabul gördüğü ve cevap verildiği aylar olarak bilinmektedir. Bu aylarda yapılan dualar geri çevrilmez, ibadetler, hayırlar, yardımlar kat kat mükâfatlandırılır.
     Yaşadığımız hızlı ve stresli hayat akışı içerisinde ekonomiden, siyasetten ve günlük meşgalelerden biraz olsun sıyrılıp, kendimizi ilahi inayetin engin rahmetine bıraksak, Allah tüm olmazları olduracak, bizim aşılmaz gibi gördüğümüz her türlü problemlerimizi bertaraf edecektir.
     Artılarıyla eksileriyle hayatın akışı içerisinde kendi değerlerimizi devam ettirmek, çevremize ve topluma ait görevleri unutmamak insani hasletlerin en yücesi olsa gerek. Dünyanın bütün dağdağaları arasında unutulamayacak ve göz ardı edilmeyecek dini ve evrensel değerlerin kaybı bir millet için en büyük kayıp olacaktır. Üç aylarınız bereketli, geleceğiniz aydın ve huzurlu olsun."
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Milletvekili Öksüzkayanın 3 aylar mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER