Milli cimnastikçiye tablet bilgisayar

Milli cimnastikçiye tablet bilgisayar -Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, uluslararası Turnuvaya katılmaya hak kazanan Milli Cimnastikçiye tablet bilgisayar hediye etti


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, uluslararası Turnuvaya katılmaya hak kazanan milli cimnastikçiye tablet bilgisayar hediye etti
     4-5 Mayıs 2012 tarihleri arasında Yunanistanda düzenlenecek olan Uluslararası Cimnastik Turnuvasına katılmaya hak kazanan Emre Öztekin ve antrenörü Caner Güzeltürk Başkan Alaaddin Yılmazı ziyaret etti.
     Milli Cimnastikçiyi yürekten kutladığını ifade eden Yılmaz, Bu yaşta milli takıma seçilerek Yunanistanda düzenlenecek olan uluslararası turnuvada Boluyu ve Türkiyeyi temsil edecek olan evladımızı ve onu yetiştiren antrenörlerini yürükten kutluyor, katılacağı turnuvada başarılar diliyorum dedi.
     Tablet bilgisayarını Başkan Yılmazın elinden alan minik sporcu, İnşallah Yunanistanda ki yarışmada ülkemizi ve Boluyu en iyi şekilde temsil ederek madalya ile döneceğim difadelerini kullandı.
     Daha sonra, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından başarılı sporcuya tablet bilgisayar, antrenörü Caner Güzeltürke ise çeşitli hediyeler verildi.
     (TZL-EG-ATA)
<< Önceki Haber Milli cimnastikçiye tablet bilgisayar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER