Milli haltercilerden Başkan Fadıloğluna ziyaret

Milli haltercilerden Başkan Fadıloğluna ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Olimpiyat Oyunlarında Gaziantepi temsil edecek olan milli halterciler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlunu ziyaret etti.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Londrada düzenlenecek olan olimpiyatlarda Gaziantepi temsil edecek milli halterciler Çiğdem Dede, Bedriye Tunadağ, Halter Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Mehmet Tuzlu ve Halter Milli Takım Antrenörü Mustafa Doğan ile bir araya geldi.
     Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu, sporculara olimpiyatlarda başarılar diledi.
     Olimpiyatlardan madalya ile dönmeleri için çok çalıştıklarını kaydeden Gaziantep Halter İl Temsilcisi Mehmet Tuzlu, Uzun bir maratonun sonuna yaklaşmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bizleri kabul ederek moral depolamamızı sağladı. İnşallah başkanımızın isteğini yapar ay yıldızlı bayrağımızı göndere çekeriz dedi.
     Halter Bayan Milli Takım Antrenörü Mustafa Doğan ise Olimpiyatlar öncesi çok güzel bir ziyaret oldu. Kurumlarımız başta olmak üzere bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.
     Milli halterciler Çiğdem Dede ile Bedriye Tunadağ da uzun çalışmalar neticesinde bugünlere geldiklerini anımsatarak, Ülkemizi olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edebilmek adına hocalarımızla birlikte gece gündüz büyük bir özveriyle çalıştık. İnşallah oradan güzel neticeler alıp gerek Türkiyemizi gerek Gaziantepi gururlandıracağız. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Rıdvan Başkanımıza da ilgisi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz dediler.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Milli haltercilerden Başkan Fadıloğluna ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER