MOBESE kameralarına yansıyan kazalar

MOBESE kameralarına yansıyan kazalar -Adanadaki bazı trafik kazaları ve ilginç görüntüler MOBESE kamaraları tarafından kaydedildi (Görüntülü)


ADANA (A.A) - Adanadaki bazı trafik kazaları ve ilginç görüntüler MOBESE kamaraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
     İl Emniyet Müdürlüğü tarafından basına dağıtılan görüntülerde, kent genelindeki çeşitli kavşaklarda meydana gelen ilginç trafik kazaları yer alıyor.
     Uğur Mumcu Meydanı civarında meydana gelen kazada, bir motosiklet sürücüsü otomobile çarpmamak için manevra yapınca refüjdeki yön tabelasını çarpıyor.
     Diğer görüntülerde de kavşaklarda meydana gelen kazalarda araçlarda maddi hasar meydana gelmesi, bazıların da ise motosiklet sürücülerinin yaralanma anları yer alıyor.
     Bir başka görüntüde, Öğretmenler Bulvarındaki bir kişi, elindeki sigarayı yakarak yolun karşısına geçmeye çalışıyor. Bu sırada geri manevra yapan aracın sürücüsü fark edemediği bu kişiye hafif şekilde çarpıyor.
     Diğer bir olayda ise, polis ekiplerinden kaçan bir araçtan tabanca atılması da MOBESE kameraları tarafından kaydediliyor.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber MOBESE kameralarına yansıyan kazalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER