Motokros heyecanı Fethiyede devam ediyor

Motokros heyecanı Fethiyede devam ediyor -Türkiye Motokros Şampiyonasının 2. ayak yarışları, yarın Muğlanın Fethiye ilçesinde yapılacak -TMF İdari Asbaşkanı Dizman: -"Yarışa İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla, Ankara ve Bursadan


MUĞLA (A.A) - Türkiye Motokros Şampiyonasının 2. ayak yarışları, yarın Fethiyede yapılacak.
     Türkiye Motosiklet Federasyonunun (TMF) yarış takviminde yer alan organizasyon, Fethiye Ormanspor Kulübü tarafından Esenköy Akdeniz Off-Road Parkta gerçekleştirilecek.
     TMF İdari Asbaşkanı Hamit Dizman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışlara ilginin her geçen yıl arttığını söyledi. Yarışların özel oluşturulan tribünlerden izleneceğini anlatan Dizman, yüksekliği metreleri bulan atlayışlara imkan tanıyan parkurda nefes kesen mücadelelerin, seyredenler için gerçek bir şölene dönüşeceğini dile getirdi.
    
     -"Şampiyonaya 100e yakın sporcu katılacak"-
    
     Dizman, Türkiye Motokros Şampiyonasının 2. ayağında geçen yılın şampiyonları Şakir Şenkalaycı, Mehmet Çelik, Batuhan Demiryol ile Deniz ve Can Öncü kardeşler gibi sporcuların mücadele edeceğini belirterek, "Fethiye Orman Spor Kulübünce organize edilen ve 2 gün sürecek yarışa İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla, Ankara ve Bursadan 100e yakın motosiklet sporcusu katılacak" dedi.
     Yarın sporcuların, 2 etap halinde start alacağını ifade eden Dizman, bin 350 metre uzunluğunda ve 14 rampadan oluşan Esenköy Akdeniz Off-Road Parktaki parkurda yarışacağını bildirdi. Yarışlar, MX1, MX2, MX2 Junior, MX3, 85cc, 65cc, 50cc, ATV ve veteran kategorilerinde yapılacak.
     Motokros Şampiyonasının sonraki etapları ve tarihleri şöyle:
    
     3. Ayak: Ankara (29-30 Haziran)
     4. Ayak: Hayrabolu (24-25 Ağustos)
     5. Ayak: Gönen (28-29 Eylül)
     6. Ayak: Akhisar (2-3 Kasım)
    
     Muhabir: Durmuş Genç / Güç Gönel
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Motokros heyecanı Fethiyede devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER