MŞÜ Rektörü Prof. Dr. İnanç:

MŞÜ Rektörü Prof. Dr. İnanç: -"Üniversite olarak sürekli dinamik yapımızı korumaya çalışıyoruz"


MUŞ (A.A) - Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, "Üniversite olarak sürekli dinamik yapımızı korumaya çalışıyoruz" dedi.
     Prof. Dr. İnanç,AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversitede, Türkiye buluşmaları kapsamında konferanslar yapıldığını belirterek, kültürel ve sosyal çalışmaların devam ettiğini söyledi.
     Muşta inşaat çalışmalarına nisan ayında başlandığını ve yerleşkede hummalı bir çalışma olduğunu anlatan İnanç, 7500 metrekarelik alanda yapılacak kongre ve kültür merkezinin temelinin ilerleyen günlerde atılacağını ifade etti.
     Rektörlük binasının da temelini atmayı planladıklarına değinen İnanç, şöyle konuştu:
     "Bu saydıklarımın tamamının ihalesi kesinleşmiştir. Beş yıldızotel statüsündeki uygulama otelimizin ve lojmanların ikinci etabının temelini atacağız. Şu anda kampüste yeşil alan çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Yaklaşık 10 bin civarında fidan geldi. Bu fidanları dikmeye başladık."
     İnanç, gelecek yılı da düşünerek hareket ettiklerine değinerek, ekonomik olarak hiçbir sıkıntı olmadığını ve kullanamayacakları kadar çok para, dolduramayacakları kadar boş kadrolarının bulunduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber MŞÜ Rektörü Prof. Dr. İnanç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER