Muay Thai

Muay Thai -Çocuklar ve Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonasına Adanadan katılacak sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadiyi ziyaret etti


ADANA (A.A) - İstanbulda düzenlenecek Çocuklar ve Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonasına Adanadan katılacak sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadiyi ziyaret etti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hadinin makamında gerçekleşen ziyarete Muay Thai İl Temsilcisi Ramazan İnce, antrenörlerden Hakan Şahade, Ramazan Çiçek, İbrahim Pıtırlı, Naim Çiçek ve öğretmen Abdullah Keskin de eşlik etti.
     Şampiyonaya miniklerde Göksal Kantekin, Enes Keskin, yıldızlarda Bengisu Aytekin, Kaan Özden, Cenger Taylan Kemik, gençlerde Levent Karaca, Hayri Doğan Hozanlı katılacak.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, sporculara başarılar dileyerek, Milli takıma bir ilden 7 sporcunun forma giyecek olması bizleri çok onurlanmıştır. İstanbulda yapılacak şampiyonada madalyalarla ilimize geleceğinize inanıyorum. Ayrıca bu başarılarda tartışılmaz emeği olan antrenörlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     Muay Thai İl Temsilcisi Ramazan İnce de kendilerine her zaman destek olan Hadiye teşekkür etti.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Ali Güreli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER