Mudanya tapu müdürlüğü yeni hizmet binasında

Mudanya tapu müdürlüğü yeni hizmet binasında


BURSA (A.A) - Mudanyada 36 yıldır hükümet konağı binasında hizmet veren tapu müdürlüğü, Kemalpaşa Caddesindeki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
     Mudanya Tapu Müdürü Mehmet Sadık Yumuk, yaptığı açıklamada, artan nüfus ve fiziksel şartların yetersiz olması nedeniyle yeni yer arayışına girdiklerini bildirdi.
     Bunun üzerine zemin artı 3 katlı bir bina bulduklarını ve burada tadilat çalışması yaptıklarını ifade eden Yumuk, tadilatın ardından yeni binalarında hizmet vermeye başladıklarını kaydetti.
     Yumuk, Hükümet konağı binamızda hasta ve yaşlılarımızın 3. kata asansör olmamasından dolayı çıkamamaları ve ana hizmet servisimizle arşivimizin arasında 3 kat olması bizi zor duruma sokuyordu. Bunun için arayışa girip, bu binayı tuttuk dedi.
     4 katlı olan yeni hizmet binasının iki katının arşiv, 2 katının da ön başvuru ve servis ofisleri olarak kullanıldığını belirten Yumuk, Yeni yerimizde artık daha hızlı, daha kaliteli ve modern bir şekilde hizmet vereceğiz diye konuştu.
     Müdür ve hizmetli dahil 11 personelle yılda 50 bin kişiye hizmet veren tapu müdürlüğünün yeni hizmet binasının açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.
    
     Muhabir: Bursa / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Mudanya tapu müdürlüğü yeni hizmet binasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER