Muğlada Ölüdenizdeki 6 şiddetindeki deprem

Muğlada Ölüdenizdeki 6 şiddetindeki deprem -Akdeniz açıklarında Muğla Ölüdenizde meydana gelen deprem Antalyada da hissedildi


ANTALYA (A.A) - Akdeniz açıklarında Muğla Ölüdenizde meydana gelen 6 şiddetindeki deprem Antalyada da hissedildi.
     Antalya Sağlık Müdürü Adem Bilgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremin Antalya il merkezi ile ilçelerinde de hissedildiğini söyledi.
     Bunun üzerine İl Sağlık Müdürlüğünce olası deprem ve artçılara karşı önlem olarak tüm UMKE ve 112 Acil Servis ekiplerinin hazırda bekletildiğini ifade eden Bilgin, Antalyada da hissedilen deprem nedeniyle hastanelere vatandaşlar henüz herhangi bir başvuru yapmadı. Tüm hastanelerde gerekli önlemleri aldık. Ancak henüz hastanelerimize ulaşan acil bir vaka yok dedi.
     Bu arada Konyaaltı ilçesinde oturan Alper Baler, evde yemek yediği sırada depremi hissettiğini belirttiğini, depremi daha önce de yaşadığını, bu nedenle panik yapmadığını söyledi.
     Aynı ilçede yaşayan Nilsu Güleç de evde yemek yediği sırada depremi ilk köpeğinin hissettiğini, korkarak köpeği ile birlikte dışarıya çıktıklarını söyledi.
     Ayşe Kıvrım da çocuklarıyla birlikte evde oturdukları sırada bir sarsıntı hissettiklerini, sarsıntının tekrar olması endişesiyle çocuklarıyla birlikte dışarı çıktığını anlattı.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ-Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalioğlu
<< Önceki Haber Muğlada Ölüdenizdeki 6 şiddetindeki deprem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER