Muğlada terör protestosu

Muğlada terör protestosu -Türk Eğitim-Sen Muğla Şubesi Başkanı Özata: -Türkiye Cumhuriyeti teröristlere pabuç bırakacak bir devlet değildir


MUĞLA (A.A) - Türk Eğitim-Sen Muğla Şubesi Başkanı Mürsel Özata, Türkiye Cumhuriyeti teröristlere pabuç bırakacak bir devlet değildir dedi.
     Muğla Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi önünde basın açıklaması yapan Türk Eğitim-Sen Muğla Şubesi Başkanı Özata, Bingölde şehit olan askerlere Allahtan rahmet, ailelerine başsağlı diledi. Özata, terör örgütünün amacının insanlar arasına nifak sokmak olduğunu söyledi.
     Türk milleti olarak bu karanlık günlerde el ele olmak gerektiğini belirten Özata, Türkiye Cumhuriyeti teröristlere pabuç bırakacak bir devlet değildir. Devletimiz terör belasının üstesinden gelecek güçte bir devlettir. Ülkenin yörüğü, Kürtü, Lazı, Çerkezi kenetlenmeli ve teröre karşı ortak hareket etmelidir dedi.
     Türk Eğitim-Sen olarak terörü şiddet ve nefretle lanetlediklerini ifade eden Özata, Ülkeye ihanet eden herkes bilmelidir ki Türk milleti asla parçalanmayacak, bayrağımız sonsuza dek dalgalanacaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Muğlada terör protestosu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER