Muğlada Ticaret Borsası seçimlerine doğru

Muğlada Ticaret Borsası seçimlerine doğru -Mustafa Mazı, başkanlık için adaylığını açıkladı


MUĞLA (A.A) - Muğlada 8 Haziranda yapılması planlanan Muğla Ticaret Borsası başkanlığı seçimleri için Mustafa Mazı, adaylığını açıkladı.
     Milas Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda beraberindekilerle basın toplantısı düzenleyen Mazı, oluşturdukları liste ile kendilerine "Gelişim Grubu" adını verdiklerini söyledi.
     Mazı, seçimlerde yönetimi değiştirmek ve üreticiye daha iyi hizmet verebilmek adına aday olduklarını belirterek, borsada işlem yaptıran gerçek ya da tüzel kişilerin çok olmasına rağmen üye sayısının az olduğunu ifade etti. Bu nedenle meslek komiteleri oluşturulamadığını anlatan Mazı, "Meslek komitelerinin görevini meclis yapacaktır. Bu nedenle meclisin oluşumuna çok önem veriyoruz. Meclisimiz zeytinyağı, bal, kasaplar, besiciler, balıkçılık, süt ve süt ürünleri, orman tali ürünleri sektörü ve Tarım Kredi Kooperatifleri temsilcilerinden oluşacaktır. Bu sayede sektör sorunları meclise taşınarak çözüm yolları aranacak" dedi.
     Mazı, listesindeki isimleri tanıttıktan sonra göreve gelmeleri durumunda yapmak istedikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlada Ticaret Borsası seçimlerine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER