Muşta AK Parti İl Danışma Meclisi

Muşta AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı


MUŞ (A.A) - Muşta, AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.
     Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, kendisinin de bölgenin bir evladı olarak 24 yıl idarecilik yaptığını ve bölge insanını çok iyi tanıdığını söyledi.
     Bölgenin geçmişte çok büyük sıkıntılar yaşadığını anımsatan Işık, şöyle konuştu:
     Köylüm Molla Muhiyeddin, evinde kurşuna dizildi. Bölge insanına çok zulüm yapıldı. Zulüm bazen iç ve dış kaynaklı olabiliyor bazen de değişik örgütler tarafından organize ediliyordu. İdarecilik yaptığımı dönemlerde bu memlekete ne zaman adalet geleceğini düşünürdüm. Bugünleri yaşayabileceğimizi rüyamda görsem inanmazdım. Akşam eve geldiğimizde sabah nasıl bir günle ve nasıl bir felaketle karşılaşacağımızı bilmiyorduk. Taki AK Parti gelene kadar.
     Kardeş kanı dökülmemesi, annelerin ağlamaması, memlekette kardeşlik ve özgürlüğün gelmesi için, Başbakanın yüreğini ortaya koyduğunu belirten Işık, bugün çıkarılan gürültülerle, AK partinin önünün tıkanmak istendiğini kaydetti.
     Işık, Bunlar, Türkiyenin demokrasi yörüngesine oturmasına engellemek için yapılan gürültülerdir. Türkiye demokrasi yörüngesine oturursa, adalet ve kardeşlik tesis edilirse, hiç kimse bundan nemalanmaz. Hiç kimse o zaman kan üzerine siyaset yapamaz dedi.
     AK Parti Batman Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Ziver Özdemir ise, teşkilat toplantılarını önemsediklerini, eksiklikleri bu toplantılarda görme fırsatı bulduklarını ifade etti.
     Özdemir, Burada kimseye herhangi bir maaş verilmiyor. Ama siz bu davaya gönül vermiş insanlarsınız. Kendi çocuğunuza ayıracağınız zamandan fedakarlık ediyorsunuz. Sizin gibi insanlar bütün Türkiye genelinde var. Bu davaya fedakarca hizmet ediyoruz. Türkiyenin neresine giderseniz gidin, orada AK Parti vardır diye konuştu.
     Konuşmaların ardından, toplantı basına kapalı olarak devam etti.
     Toplantıya, AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Belediye Başkanı Necmettin Dede, ilçe ve belde belediye başkanları ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muşta AK Parti İl Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER