Muş Belediyesi okul bahçelerini kardan temizledi

Muş Belediyesi okul bahçelerini kardan temizledi


MUŞ (A.A) - Muş Belediyesi, geçtiğimiz hafta yağan yoğun kar yağışı nedeniyle karla kaplanan okul bahçelerini, kardan temizliyor.
     Belediye Başkanı Necmettin Dede, Muş Lisesi bahçesinde yapılan kar temizleme çalışmasını inceledi.
     Başkan Dede, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ana arterler başta olmak üzere, sokak aralarında ve okul bahçelerinde karla mücadele çalışması yaptıklarını ifade etti.
     Başkan Dede, açıklamasında şunları kaydetti:
     Muşta yaklaşık 5 gün aralıksız yağan kar yağışından sonra, ekiplerimiz 24 saat çift vardiya halinde çalışarak yolları açmaya devam ediyor. Okul idarecileri tarafından bize yapılan müracaatlar üzerine, il merkezindeki birçok okulun bahçesini kardan temizledik ve temizlemeye devam ediyoruz. Çocuklarımızın okul bahçelerinde daha rahat hareket etmeleri için fırsat buldukça, karla mücadele çalışmalarımızı okul bahçelerinde de sürdüreceğiz. Geçtiğimiz hafta 5 gün boyunca aralıksız yağan kardan dolayı okul bahçeleri tamamen karla kaplanmıştı.
     Kent merkezinde yapılan karla mücadele çalışmaların aynı hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Dede, ana arterlerin tamamen temizlendiğini, ara sokaklarda çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
     Dede, Vatandaşlarımızdan zaman zaman şikayetler geliyor. Bu konuda haklılar. Ama ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz. Kısa sürede her mahalleye rahatlıkla ulaşımı sağlamaya çalışacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muş Belediyesi okul bahçelerini kardan temizledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER