MÜSİADdan Başkan Külcüye ziyaret

MÜSİADdan Başkan Külcüye ziyaret


ÇORUM (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Temsilciliği yönetimi, Belediye Başkanı Muzaffer Külcüyü ziyaret etti.
     MÜSİAD Çorum Temsilcisi Rumi Bekiroğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, MÜSİADın kendilere temsilcilik verdiğini belirterek üye sayısını 50nin üzerine çıkararak şube olmak istediklerini ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
     MÜSİADın 36 kentte faaliyet gösterdiğini anlatan Bekiroğlu, Karadeniz Bölgesinin dördüncü şubesini Çorumda açmak için gayret gösterdikleri ifade etti.
     Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de insanların bir araya gelerek ortak bir gaye için yola çıkmasının çok önemli olduğunu söyledi.
     MÜSİADın Çorumda kurulmuş olmasını önemsediklerinin altını çizen Başkan Külcü, Türkiyede bu işin baş aktörü Sayın başbakanımızdır. Hiç kimsenin bunu inkar etmesi mümkün değildir. İhracat rakamları 32 milyar dolardan 152 milyar dolara çıktıysa bu Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın eseridir. Onunla beraber yol arkadaşlığı yapan sanayici, iş adamı niteliğindeki insanların gayretleri çabaları çok önemlidir diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber MÜSİADdan Başkan Külcüye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER