MÜSİAD Elazığ Şubesi Dost Meclisi Toplantıları

MÜSİAD Elazığ Şubesi Dost Meclisi Toplantıları


ELAZIĞ (A.A) - Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi Dost Meclisi Toplantılarına bu hafta eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı ve Merkez Valisi Enis Yeter katıldı.
     MÜSİAD Şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda konuşan Yeter, burada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİADın yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti.
     MÜSİADın ülke adına özellikle ekonomik anlamda çok ciddi katkıları olduğunu ifade eden Yeter, MÜSİADa Elazığ için yapmış olduğu gayretli çalışmalardan dolayı da teşekkür eti.
     Elazığın zengin bir kültüre sahip olduğunu, bu zenginliğin katma değere dönüştürülmesi gerektiğini vurgulayan Yeter, şunları kaydetti:
     2007 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarlığı görevinde iken Avrupa Birliği toplantılarının bir tanesini ilimizde düzenlettik ve gerçekten çok güzel geçti. Toplantıya katılanlar ilimizin güzelliklerini görünce gerçekten çok memnun kalmıştı. Bu potansiyel, bu şehirde var. Bunu kullanmamız, değerlendirmemiz, hep beraber gayret göstermemiz gerek.
     Toplantıya Elazığ Valisi Muammer Erol, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Nedim Durdungül ve üyeler katıldı.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber MÜSİAD Elazığ Şubesi Dost Meclisi Toplantıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER