MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, KTByi ziyaret

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, KTByi ziyaret etti


KONYA (A.A) - MÜSİAD 78. Genel İdare Kurulu Toplantısına katılmak üzere Konyaya gelen MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyet, Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Muhammet Uğur Kaleliyi makamında ziyaret etti.
     Konyanın düzenli, ferah ve gelişmiş bir şehir olduğuna dikkati çeken Olpak, yatırım sahası ve iş alanları ile Konyanın büyük bir potansiyeli olduğunu söyledi.
     Olpak, Konya son dönemde yükselttiği ticaret ve ihracat başarışı ile adından sıkça söz ettirmiştir. Bu başarının ardında kıvrak zekaya sahip iş adamları ve birbiriyle koordineli çalışan kurumların varlığını biliyoruz. Konyada tarım ve tarıma dayalı sanayi büyük bir sektördür. KTBnin yatırımları ve faaliyet sahası sayesinde tarımsal ticaret artarak şehre ve dolayısıyla ülkemize ekonomik anlamda katkı sağlamaktadır. KTBnin Türkiyede bir ilk olan Elektronik Satış Salonunu biliyoruz. Borsa, devam eden lisanslı depo çalışmalarını tamamladığında, vadeli işlemler için altyapısını da tamamlamış olacaktır dedi.
     Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Kaleli ise Özal dönemi ile başlayan Anadolunun sanayi ve ticaret alanındaki gelişmeler, MÜSİADın kurulmasıyla birlikte daha da bir ivme kazandığını söyledi.
     MÜSİAD Konya Şubesi, şehrin gelişmesinde önemli faktörlerden biri olmuştur diyen Kaleli, Konyada sergilenen bu birlik, beraberlik ve ortak akılda buluşmada tüm STKlar gibi MÜSİAD Konya Şubesinin de büyük katkısı olmaktadır. Bu açıdan Aslan Korkmaz ve ekibine şahsınızda bir kez daha teşekkür ederim şeklinde konuştu.
     Günün anısına MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpaka el yazması tablo armağan edildi.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, KTByi ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER