MÜSİAD Yalova İl Temsilciliğinden iş güvenliği

MÜSİAD Yalova İl Temsilciliğinden iş güvenliği eğitimi


YALOVA (A.A) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Yalova İl Temsilciliği tarafından iş güvenliği ve işçi sağlığı konulu eğitim programı düzenlendi.
     MÜSİAD Yalova İl Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Kır, temsilcilikte düzenlediği basın toplantısında, yeni İş Güvenliği Yasası hakkında üyeleri ve çalışanları konusunda bilgilendirmek amacıyla eğitim programı organize ettiklerini bildirdi.
     İş Güvenliği Kanunu gereğince çalışanların iş sağlığı ve iş güvenliğinin sağlanması için eğitimlere önem verdiklerini belirten Kır, şöyle konuştu:
     İş kazalarının yüzde 80i KOBİlerde meydana gelmektedir. İş sağlığı ve güvenliği eğitimleriyle amacımız, daha güvenli iş yerleri ve bilinçli çalışanlarla Yalova ve ülke kalkınmasına fayda sağlamaktır. İş yerlerimiz ne kadar küçük olsa da hem ulusal hem de uluslararası rekabete hazır olmak için çalışanlarını dünya standartlarına uygun bir şekilde eğitmelidir. Güvenli çalışma bilincine sahip olmadan daha iyi işler yapmamız ve ulusal ekonomiye katkı sağlamamız olanaksızdır. MÜSİAD Yalova Temsilciliği olarak eğitim faaliyetlerini sürdüreceğiz.
     Kır, Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde C sınıfı iş güvenliği, iş yeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanı eğitimciler Hakan Kurar ve Ertürk Ünlü tarafından verilen eğitimlerin üyeler tarafından ilgiyle karşılandığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber MÜSİAD Yalova İl Temsilciliğinden iş güvenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER