Mustafa Kemal Bulvarı asfaltı yenileniyor

Mustafa Kemal Bulvarı asfaltı yenileniyor


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, Mustafa Kemal Bulvarındaki asfalt çalışmalarını inceledi.
     Mehmet Aktekin, doğal gaz çalışmaları sona eren Mustafa Kemal Bulvarında yürütülen asfalt çalışmalarını denetledi. Fen İşleri Daire Başkanlığının yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Aktekin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mustafa Kemal Bulvarından son olarak doğal gaz hattı geçtiğini belirten Aktekin, şöyle devam etti:
     Cadde, daha önce gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olmuştu ve caddede yer yer çökmeler meydana gelmişti. Asfaltı yenilemek için doğal gaz çalışmasını beklemiştik. Olimpos Gazın cadde üzerindeki ana bağlantılarını tamamlamasının ardından asfalta başlandı.
     Mustafa Kemal Bulvarının eski Türkay Otelden Uncalı istikametine doğru 1 kilometrelik kısmında başlatılan çalışmanın hızla devam ettiğini belirten Aktekin, Caddenin doğu şeridinin asfaltını tamamen yenileyeceğiz. Çalışmalarda yaklaşık bin 700 ton sıcak asfalt kullanılacak. Park ve bahçelerden sorumlu personel ekiplerimiz de eş zamanlı olarak caddenin orta refüjünü düzenliyor. Refüjün sulama sistemi tamamlandı. Güzelleştirme çalışmaları ise devam ediyor diye konuştu.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Mustafa Kemal Bulvarı asfaltı yenileniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER