Nazillide hibe destekleri anlatılacak

Nazillide hibe destekleri anlatılacak


AYDIN (A.A) - Nazillide, tarım ve kırsal kalkınmada sağlanan hibe destekleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.
     Nazilli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sunay Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörlüğü işbirliği ile 23 Ocakta Nazilli Belediye Tiyatro Salonunda Kırsal Kalkınma Programı konulu bilgilendirme toplantısı düzenleneceğini bildirdi.
     Kırsal Kalkınma Programı ile yüzde 75i Avrupa Birliği, yüzde 25i Türkiye Cumhuriyeti bütçesinden sağlanan kaynakla tarım sektörü ile kırsal alandaki yatırımların desteklenmesini amaçladığını ifade eden Güler, şunları kaydetti:
     Nazilli ilçesi olarak, bu hibe projelerden ne kadar faydalanırsak ilçemize o ölçüde yatırım yapılacaktır. Bu da istihdam ve Nazilli ekonomisine sıcak para girişini sağlayacaktır. Bu nedenle tarım ve hayvancılık alanında yatırım yapmak isteyen, var olan yatırımını genişletmek isteyen, gerçek ve tüzel kişileri düzenlenecek olar bu önemli toplantımıza davet ediyoruz.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Nazillide hibe destekleri anlatılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER