Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, milli takıma

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, milli takıma çağrılan genç oyuncuyu kutladı


AYDIN (A.A) - Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 14 Yaş Altı Milli Takım kampına katılan Nazilli Belediyespor oyuncusu Mehmet Burak Balkırı kutladı.
     Coca-Cola Akademi Liginde lider konumda olan Nazilli Belediyespor 14 yaş altı takımın oyuncusu Balkır, milli takım kadrosuna dahil edilerek, 4-8 Kasım tarihlerinde İstanbulda yapılan kamp çalışmasına katıldı.
     Yetenekli oyuncuyu kamp dönüşü Nazilli Belediyespor Altyapı Sorumlusu Hasan Aygün ile birlikte makamında kabul eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Balkırı milli takımda Nazilliyi ve Nazilli Belediyesporu en iyi şekilde temsil etmesinden dolayı kutlayarak, plaket verdi.
     Alıcık, Nazilli Belediyespor olarak alt yapıya çok önem verdiklerini, Nazillili genç yeteneklere, en iyi hocalarla altyapıda eğitim vererek, profesyonel takımlara ve milli takımlara kazandırmak için her türlü imkanın sağlandığını ifade ederek, şunları söyledi:
     Tesisimizle sahalarımızla altyapıda çalışan hocalarımızla ileri ki yıllarda hem Türk futboluna, hem de Nazilli Belediyespor profesyonel takımına oyuncu vermeyi planlıyor ve hedefliyoruz. Altyapı, sabır gerektiren, özverili çalışmalar yapılmasının şart olduğu başlangıçtır. Bizler de bu sabrı ve özveriyi göstererek iyi oyuncular yetişmesini bekliyoruz. Burak Balkıra başarılarıyla Türk futbolu için hayırlı ve yolunun açık olmasını diliyorum.
     Nazilli Belediyespor Altyapı Sorumlusu Aygün de altyapıda yavaş yavaş taşların yerine oturmaya başladığını dile getirerek, Milli takımlara ve profesyonel takımımıza en iyi şekilde futbolcu yetiştirme misyonumuzu devam ettiriyoruz dedi.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, milli takıma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER