Nazilli Belediye Başkanı Alıcık:

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık: Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği günlerdir


AYDIN (A.A) - Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği günlerdirdedi.
     Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Başkan Alıcık, şunları kaydetti:
     Milletçe en önemli manevi değerlerimizden olan, birlik ve beraberliğin, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygının en doruğa ulaştığı bir atmosferde Kurban Bayramını karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum. Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bu özel günlerde milli ve dini duyguları, inançları, örf ve adetleri uygularken geçmişine bağlı, geleceğini sağlam temeller üzerinde kuran insanlar yetişmesinin önemine dikkat çekmeliyiz. Bundan dolayı bayram, anlam ve önemine uygun olarak kutlanmalıdır.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Nazilli Belediye Başkanı Alıcık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER