Neşet Ertaşın ölümünün 40ıncı günü

Neşet Ertaşın ölümünün 40ıncı günü -Bozkırın Tezenesi adı ile ünlenen Türk halk müziği sanatçısı Neşet Ertaşın ölümünün 40ıncı gününde mevlit okutuldu


KIRŞEHİR (A.A) - Bozkırın Tezenesi olarak ünlenen Türk halk müziği sanatçısı Neşet Ertaş, ölümünün 40ıncı gününde Kırşehirde dualarla anıldı.
     Ailesi, Neşet Ertaşın ölümünün 40ıncı günü dolayısıyla Cacabey Camisinde mevlit okuttu. Camideki mevlit törenine Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Neşet Ertaşın oğlu Hüseyin Ertaş, eşi Leyla Ertaş, kızı Döne Ertaş ve çok sayıda kişi katıldı.
     Mevlit programına katılanlar, daha sonra Bağbaşı Mezarlığına giderek burada Neşet Ertaş için dua okudu. İmam ve hatiplerin Kuran-ı Kerimden sure okuduğu mezarlıktaki törene katılanlar dua etti.
     Ertaşın ailesi, ölümünün 40ıncı günü dolayısıyla ünlü hak ozanının babası Muharrem Ertaşın Kırşehirde yaşadığı evin önüne kurulan çadırda törene katılanlara yemek verdi.
     Neşet Ertaşın eşi Leyla Ertaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ertaşın ölümünün 40ıncı günü dolayısıyla Kırşehirde olduklarını belirterek, Eşe dosta, bütün Türkiyeye teşekkür ederiz dedi.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Neşet Ertaşın ölümünün 40ıncı günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER