Nevşehirde uyuşturucu operasyonu

Nevşehirde uyuşturucu operasyonu


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde düzenlenen iki ayrı operasyonda, 8 kök Hint keneviri ile 17 gram esrar ve 86 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirilirken, 2 kişi de gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar kapsamında il merkezinde ikamet eden M.Y. isimli şahsın evinde kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisini aldı.
     M.Ynin evinde yapılan aramada, bahçe kısmında ekili vaziyette 8 kök Hint keneviri bulundu. Şüpheli M.Y. hakkında izinsiz kenevir bitkisi yetiştirmek suçundan işlem yapıldığı bildirildi.
     Bu arada, daha önce de aynı suçtan birçok kez gözaltına alındığı belirtilen F.D. adlı şahsı Yeni Kayseri Caddesinde yakalayan ekipler, yaptıkları üst aramasında 86 adet uyuşturucu nitelikli hap, 17,51 gram esrar ve 0,16 gram bonzai maddesi ele geçirdi.
     Uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak suçlamasıyla Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen F.D, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    
     Muhabir: Yücel Velioğlu
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Nevşehirde uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER