Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sonuçlandı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Odanın 26 meslek komitesinden 21ini alan mevcut başkan M. Arif Parmaksız ve grubu seçimlerin galibi oldu.
     M. Arif Parmaksız ve Yakup Zağlanmışın yarıştığı Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinin akşam saat 17.00 da sona ermesinin ardından kesin olmayan sonuçlara göre 26 meslek komitesinin 21ini Parmaksız grubu kazandı. 61 meclis üyeliğinden 50sini kazanan Parmaksız grubu seçimlerin galibi oldu.
     Geçici sonuçların açıklanmasının ardından Ticaret ve Sanayi Odası binası önüne gelen M. Arif Parmaksız ve grubu burada birbirlerine sarılarak seçim sonuçlarını kutladı.
     Parmaksız ise yaptığı açıklamada, "Buradan Nevşehirdeki tüm tüccar ve sanayiciye ayrıca oyu olmayıp bizleri gönülden destekleyen Nevşehir halkına teşekkür ediyorum. Demokrasinin gereği buydu. Herkes hür iradesiyle oyunu kullandı. Artık siyasetçi kendine rağmen değil halka rağmen siyaset yapmalı. Bu seçim sonuçları bunu göstermiştir. Herkse şapkasını önüne alıp düşünecek. Hür irade konuşuyor. Halkın iradesiyle, halkın desteği ile geldik" dedi.
     Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinin kesin sonuçlarının açıklanmasının ardından meclis üyeleri önümüzdeki günlerde bir araya gelerek önce meclis başkanını daha sonrada yönetim kurulunu belirleyecek. Yönetim kurulu ise kendi arasında başkanını seçecek.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER