Niğdede 12 derslikli okulun temeli atıldı

Niğdede 12 derslikli okulun temeli atıldı -İl Milli Eğitim Müdürü Ekinci: "Okullarımız 2013-2014 eğitim-öğretim yılına yetişecek"


NİĞDE (A.A) - Niğde merkeze bağlı Sazlıca Kasabasında, ihalesi tamamlanan 12 derslikli okulun temeli atıldı.
     Yeni eğitim-öğretim sistemine uygun olarak yapılacak olan okulun temel atma törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Sazlıca Belediye Başkanı Süleyman Görgülü, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.
     Temel atma töreninde konuşan Ekinci şunları söyledi:
     "Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yeni eğitim öğretim sistemine göre okullarımız yapılandırılmaktadır. Bu yapılanmanın sonucunda Niğde genelinde ilçelerimiz ve köylerimiz dahil olmak üzere bir çok okul inşaatı işinin ihalesini tamamladık. İhale süresini Ağustos ayı sonuna kadar yapıp 2013-2013 eğitim öğretim yılına yetişecek şekilde yeni okullarımız yapılacak ve öğrencilerimizin hizmetine sunulacak."
     Kasabada okul yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Süleyman Görgülü ise "Kasabamıza yeni eğitim sistemine göre okul yapılması bizleri mutlu ediyor. İnşallah okulumuz yeni eğitim-öğretim yılına yetişecek. Bu okulun yapılmasında emeği geçen herkese Sazlıca halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.
    
     Muhabir: Murat Kaya
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Niğdede 12 derslikli okulun temeli atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER