Niğde heyeti, Milli Savunma Bakanı Yılmazı

Niğde heyeti, Milli Savunma Bakanı Yılmazı ziyaret etti


NİĞDE (A.A) - AK Parti Niğde milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ile Harb-İş Sendikası Niğde Şubesi yönetiminin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmazı ziyaret ettiği bildirildi.
     Kavaklıoğlu, yaptığıyazılı açıklamada, Bakan Yılmazın makamında gerçekleşen ziyarette Bor Askeri Fabrikasına yapılabilecek projelerle ilgili dosya sunulduğu belirtti.
     7. Ana Bakım Merkezinin kapatılmasının durdurulması için gösterdiği destek nedeniyle Bakan Yılmaza teşekkür ettiklerini vurgulayan Kavaklıoğlu, şunları kaydetti:
     "Sayın Bakanımız, Bor Askeri Fabrikasının geliştirilmesi, yeni işletmeler açılması ve yeni büyük projelerle desteklenmesini gündemlerine aldı. Yakında fabrika daha da canlanacak. Ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz için daha faydalı bir konuma gelecek. Ayrıca, Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Faruk Özlü ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Dr. Oğuz Hamşioğlu ile fabrikamızın gelişimi noktasında projeleri değerlendirdik."
     Kavaklıoğlu, ziyarette, kara kalem fotoğraf çalışması ile askeri fabrikada üretilen kılıç setini Bakan Yılmaza hediye etiklerini aktardı.
    
     Muhabir: Murat Kaya
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Niğde heyeti, Milli Savunma Bakanı Yılmazı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER