Nikah masasına Beşiktaş forması ile oturdular

Nikah masasına Beşiktaş forması ile oturdular -Beşiktaş taraftarı gelin ile damat, nikah masasına gelinlik ve damatlık yerine Beşiktaş formasıyla oturdu


MUĞLA (A.A) - Beşiktaş taraftarı gelin ile damat, nikah masasına gelinlik ve damatlık yerine Beşiktaş formasıyla oturdu.
     İkisi de Beşiktaş taraftarı olan ve maç izlerken tanışan Didem Çubukçuoğlu (34) ile Salih Ulaş Dural (32), hayatlarını birleştirme kararı aldı. Milas Belediyesi Evlendirme Salonunda düzenlenen nikah törenine Çubukçuoğlu ile Dural, gelinlik ve damatlık yerine Beşiktaş forması giyerek katıldı.
     Nikaha Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen çiftin arkadaşları da katıldı. Nikah memuru, nikahlarını kıyarak çifti evlendirdi.
     Nikahın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan gelin Didem Çubukçuoğlu Dural, Beşiktaşın kendisi için çok büyük bir aşk olduğunu söyledi.
     Kendisinin ve eşinin ailesinin tamamının Beşiktaşlı olduğunu, doğacak çocuklarının da Kartal olacağını ifade eden Çubukçuoğlu, Bu güzel günümüze Beşiktaşın da eklenmesiyle çok mutluyuz dedi.
     Damat Salih Ulaş Dural ise eşinin ve kendi ailesinin tamamının Beşiktaşlı olmasının kendisini sevindirdiği dile getirdi.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Nikah masasına Beşiktaş forması ile oturdular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER