Nizipten kısa kısa

Nizipten kısa kısa -AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarının ziyaretleri


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Ziraat Bankası Nizip Şube Müdürü Turgut Sarıkurtu ve Nizip Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Cengiz Öztopu makamında ziyaret etti.
     AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve AK Parti Nizip İlçe Başkan yardımcısı Fatih Uzunaslan ile birlikte ilk olarak Ziraat Bankası Nizip Şube Müdürlüğüne atanan Turgut Sarıkurta hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Bankası Nizip Şube Müdürü Turgut Sarıkurt, Mehmet Sarıya ve beraberindeki ziyaretçilere teşekkür etti.
     Buradaki ziyaretini sonlandıran Sarı, daha sonra Nizip Devlet Hastanesine geçerek Başhekim Mehmet Cengiz Öztoptan hastanenin durumu ve çalışmaları hakkında bilgi alarak sağlık konusunda yapılan ve yapılması planlanan konular hakkında fikir alışverişinde bulundu.
    
     -Zabıta ekipleri Ramazan ayında fazla mesai yapacak
    
     Nizip Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerin, Ramazan Ayı boyunca gıda satışı yapan iş yerleri, fırın ve kasaplara yönelik denetimlerini artıracağını bildirdi.
     Zabıta Müdürü Reslan Yalçın yaptığı açıklamada, ekipler tarafından Ramazan ayı öncesi olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da Nizip genelinde faaliyet gösteren gıda satışı yapan iş yerleri, fırın ve kasaplara yönelik yapılan denetimlerin sıklaştırılacağını belirtti.
     Ramazan ayı fırsatçılarına izin vermemek ve halkın sağlığıyla oynayanların önüne geçmek için denetimlerin sıklaştırılacağını belirten Reslan Yalçın, şunları kaydetti:
     Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce yapılan bu tür kontrollerin aralıksız devam edecektir. Çünkü halk sağlığı bizim için birinci sırada gelmektedir. Temizliğe ve sağlığa uygunluk konusunda asla taviz vermiyoruz. Açık gıda satışı yapılan iş yerlerinin istenilen seviyeye getirilmesi için her türlü gayreti gösteriyoruz. Halkımızın daha temiz ve güzel ortamlarda gönül rahatlığıyla hizmet almalarının sağlanmasını amaçlamaktayız.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Nizipten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER