Nobre gollü günlerini arıyor

Nobre gollü günlerini arıyor -Sezonun ilk yarısında attığı gollerle adından söz ettiren Mersin İdmanyurdu oyuncusu Mert Nobre, 74 gündür gol yollarındaki sessizliğini bozamıyor


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdunda, sezonun ilk yarısında attığı gollerle adından söz ettiren Mert Nobre, 74 gündür gol yollarındaki sessizliğini bozamıyor.
     AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, 2003-2004 sezonunun ikinci yarısında Fenerbahçeye transfer olarak Türk futboluyla tanışan Nobre, 2011-2012 sezonunda transfer olduğu Mersin İdmanyurdunda 2 sezondur takımında önemli eksiklikleri gideriyor.
     Geçen sezon takımının 10 golüne imza atan Nobre, bu sezon ligin ilk yarısında 9 gol attı. Bu sezon ilk gölünü 5inci haftada atan ve ligin 16ncı haftada Akhisar Belediyesine attığı golle 100ler kulübüne giren Nobre, ikinci yarıda gole hasret kaldı.
     100üncü golünü attığı hafta takımında teknik direktör değişikliği yaşayan Nobre, geride kalan 7 haftada gol atamadığı gibi, yeni teknik direktörü Giray Bulak ile de gol sevinci yaşayamadı.
     Ligin 24. haftasında Kayserispora konuk olacak Mersin İdmanyurdunun ilk 11 kadrosunda yer alması beklenen Nobre, bu maçta gol yollarındaki suskunluğunu bozması halinde, hem 100ler Kulubündeki gol sayısını artırmış, hem de Giray Bulak ile ilk kez gol sevinci yaşamış olacak. Nobre, Kayserispor maçında rakip fileleri havalandırırsa, 78 gün sonra gol sevincini hatırlayacak.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Nobre gollü günlerini arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER