Nusaybinde içtikleri sıvıdan zehirlenen kardeşler

Nusaybinde içtikleri sıvıdan zehirlenen kardeşler -Hayatını kaybeden 2 yaşındaki çocuk toprağa verildi


MARDİN (A.A) - Nusaybin ilçesinde, evlerinin önünde buldukları şişe içerisindeki sıvıyı içmesi sonucu zehirlenen 3 kardeşten hayatını kaybeden 2 yaşındaki çocuk toprağa verildi.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Nusaybin Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla çocukların içtikleri sıvının türü tespit edilmek üzere Adli Tıp Laboratuvarına gönderildi.
     Çocukların ilk müdahalesini yapan 2 Nolu Sağlık Ocağı doktoru ve hayatını kaybeden Latife Yakışıra iğne yapan sağlık memurunun ifadesini alan Cumhuriyet Savcılığı, görgü tanıkları ve ailenin de ifadesine başvurdu.
     Hayatını kaybeden Latife Yakışır, Diyarbakır Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Nusaybinde defnedildi. Cumhuriyet Savcılığının, Adli Tıp Kurumu ve Adli Tıp Laboratuvarından gelecek sonuçlara göre soruşturmayı genişleteceği bildirildi.
     Dün akşam evlerinin önünde buldukları şişe içerisindeki sıvıyı içen 3 kardeşten 1i hayatını kaybetmiş, 2si ise yoğun bakıma alınmıştı.
     Bu arada kardeşlerden Fatma Yakışırın tedavisi Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde, Mehmet Şerif Yakışırın tedavisi ise Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürüyor.
    
     Muhabir: Arif Altunkaynak / Şengül Oymak
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Nusaybinde içtikleri sıvıdan zehirlenen kardeşler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER