Nusaybinli bayan futbolcular lige hazır

Nusaybinli bayan futbolcular lige hazır -İlçede ilk defa kurulan bayan futbol takımı sahaya indi -Takımın Teknik Direktörü Halil Demirtaş: Bölgenin yapısı itibariyle hem maddi hem de sosyal anlamda yaşadığımız sıkıntıları aşmaya ça


MARDİN (A.A) - Arif Altunkaynak - Nusaybin ilçesinde ilk kez kurulan bayan futbol takımı sahaya indi. İlçedeki okullarda eğitimlerini sürdüren öğrencilerden oluşan futbol takımı ligde başarılı olmak için gece gündüz çalışıyor.
     Kros çalışmalarından sonra sahaya inen bayan futbol takımı, günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. 2012-2013 Bayanlar 2. Lig 7. Grupta mücadele edecek takım, lige iyi bir başlangıç yapmanın hesaplarını yapıyor.
     Nusaybin Gençlik Spor Bayan Futbol Takımı Teknik Direktörü Halil Demirtaş, ilçedeki ilk bayan futbol takımı olmaları nedeniyle yaşadıkları sorunları aşmaya çalıştıklarını söyledi.
     Futbol takımlarının, Nusaybinde bir ilk olma özelliğine sahip olduğunu vurgulayan Demirtaş, Futbola meraklı genç kızlarımızı spora kazandırmak, spor akademilerine hazırlamak maksadıyla bu takımı kurduk. Bir ilki başarmanın heyecanını yaşıyoruz. Bölgenin yapısı itibariyle bayan futbol takımımız hem maddi hem de sosyal anlamda bazı sıkıntılar yaşamaktadır. Federasyondan bu konuda destek bekliyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana kaymakamımızın desteklerini görüyoruz. Tabii bu bir kişiyle olacak iş değildir. İş adamlarımızdan da destek bekliyoruz şeklinde konuştu.
     Anadolu Lisesi öğrencisi ve takımın kaptanı Gülsüm Doğan ise, ilkokulda oynadığı futbola lisede geri döndüğünü kaydetti.
     İki aydır futbol takımında yer aldığını kaydeden Doğan, Nusaybinde daha önce İlkokul takımında top oynamıştım. Lige yeni bu sene çıkıyorum. Beden Eğitimi öğretmenliğini çok sevdiğim için futbol takımından sonra hedefim Beden Eğitimi öğretmeni olabilmek. Oyuncularımız, hocamız ve yöneticilerimiz çok iyi. İnşallah lige de iyi başlayıp iyi yerlere gelmek istiyoruz dedi.
     Futbol kulübünden önce atletizm takımında yer aldığını ve Mardin il genelinde dereceler kazandığını belirten Hilal Uçar da hedefinin futboldan çok atletizm olduğunu söyledi.
     Nusaybin adına iyi bir şeyler yapmak için atletizm takımına ara verdiğini ve futbol takımına girdiğini kaydeden Uçar, İnşallah burada gelişerek hedeflediğimiz mevkilere geleceğiz. Arkadaşlarımızın çoğu sporla uğraşan kişiler. İlçemizi, okullarımızı iyi temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ligde de başarılı olacağımızdan hiç kuşkumuz yok. Tek istediğimiz bize destek verilmesidir ifadelerini kullandı.
    
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Nusaybinli bayan futbolcular lige hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER