Odunpazarı Belediyesi Karapınar Vadisi Projesi

Odunpazarı Belediyesi Karapınar Vadisi Projesi -TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Konyalıoğlu: -Yeni konut alanları oluşturmanın yanı sıra mevcut gecekondu alanlarını kentsel dönüşüm projeleri ile sağlıklı yaşam alanları haline g


ESKİŞEHİR (A.A) - TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Odunpazarı Belediyesi Karapınar Vadisi Projesini yerinde inceledi.
     Konyalıoğlu, Odunpazarı Belediyesi ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte Karapınar Vadisi Projesi inşaat alanında gerçekleştirdiği incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Karapınar Vadisi Projesi ile sadece nicelik değil, nitelik açısından da çağdaş, güvenilir, zevkli konutlar inşa edildiğini belirtti.
     Yeni konut alanları oluşturmanın yanı sıra mevcut gecekondu alanlarını kentsel dönüşüm projeleri ile sağlıklı yaşam alanları haline getiriyoruz ifadelerini kullanan Konyalıoğlu, Karapınar Vadisi Projesi ile sadece konut üretimi değil, tüm sosyal ve ekonomik altyapı ihtiyaçları da göz önünde bulundurularak yaşanılabilir konut alanları oluşturulduğuna dikkati çekti.
     Karapınar Vadisi Projesinin mevcut kent dokusu ile bütünleştiğini aktaran Konyalıoğlu, kendine has mimari ve tasarım anlayışı ile projenin Türkiyenin en iyi örnekleri arasında olduğunu dile getirerek, Gecekondu kavramı, halkın gündeminden, hafızasından tamamen çıkartılmalı dedi.
     Konyalıoğlunun, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıya da sürdürülebilir çevreye sağladığı önemli katkıdan dolayı teşekkür ettiği bildirildi.
    
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Odunpazarı Belediyesi Karapınar Vadisi Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER