Of Devlet Hastanesine 3 doktor atandı

Of Devlet Hastanesine 3 doktor atandı


TRABZON (A.A) - Of Devlet Hastanesine 3 doktor atandı.
     Ofun yanı sıra Çaykara, Hayrat ve Dernekpazarı ilçelerine de hizmet veren Of Devlet Hastanesi ortopedi ve travmatoloji servisine Opr. Dr. Onur Varış, göğüs hastalıkları servisine Uzm. Dr. Engin Korkmaz, iç hastalıkları servisine ise Uzm. Dr. Fatih Bayalan atandı.
     Göreve başlayan doktorlardan Onur Varış, iki haftada yaklaşık 600 hastaya poliklinik hizmeti verdiğini, üç tane de acil ameliyat yaptığını belirterek, Hastane imkanları dahilinde tüm ameliyatları Ofta yapabiliyoruz. Hastanede servisimizin ihtiyacı olan bazı eksik cihazlarımız var. Onları da tamamladığımızda Oftan dışarıya hasta göndermeyeceğiz dedi.
     Dr. Engin Korkmaz ise Ofta göğüs hastalıkları dalında ilk defa hizmet verildiği için hastaların başka hastanelere veya dahiliye servislerine gittiklerini ifade ederek, öksürük, balgam, nefes darlığı, alerjiye bağlı burun akıntısı, hapşırma, geniz akıntıları, göğüs ağrısı, astım ve KOAH gibi şikayetleri olan hastaların göğüs hastalıkları servisine müracaat edebileceklerini söyledi.
     Ofun Bölümlü beldesinden olan Uzm. Dr. Fatih Bayalan, doğup büyüdüğü topraklarda kendi insanlarına hizmet vermekten mutluluk duyacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Of Devlet Hastanesine 3 doktor atandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER