Öfkeli taraftarlar, AA ve TRT muhabirlerini

Öfkeli taraftarlar, AA ve TRT muhabirlerini darp etti -Amatör kümede Kalaycıspor ile oynanan maçta devre arasında çıkan arbedeyi görüntülemeye çalışan AA ve TRT muhabirleri, Kaynarcasporlu taraftarların saldırısına uğradı -Muhabirler


SAKARYA (A.A) - Sakarya 1. Amatör Kümede Kalaycıspor ile oynanan maçta devre arasında çıkan arbedeyi görüntülemeye çalışan AA ve TRT muhabirleri, Kaynarcasporlu taraftarların saldırısına uğradı.
     C Grubunda play-off mücadelesi veren 46 puanla 3. sıradaki Kaynarcaspor, Kaynarca Stadında 51 puanla grup lideri Kalaycısporu konuk etti. Çevik kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı maçın 35. dakikasında Kalaycıspor 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda hakem, Kaynarcasporlu iki futbolcuya kırmızı kart gösterdi.
     Kırmızı kart gören oyunculardan biri sahaya girmek isteyince, kendisini engellemeye çalışan polis ekipleriyle arbede yaşadı. Durumu gören ev sahibi takımın taraftarları da arbedeye karıştı.
     Bu sırada olayları görüntülemeye çalışan Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Çağrı Turgut ve TRT Sakarya temsilcisi İlhan Çakır, Kaynarcasporlu taraftarların saldırısına uğradı. Öfkeli taraftarlar tarafından darp edilen muhabirler hafif yaralandı, olayda gazetecilerin kullandığı iki kamera da hasar gördü.
     TRT muhabiri Çakır 112 Acil Servis ambulansına, AA muhabiri Turgut da polis tarafından sahaya alınarak öfkeli kalabalıktan uzaklaştırıldı.
     Maç, olaylar nedeniyle iptal edildi.
    
     Muhabir: Sedat Balta - Uğur Subaşı
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Öfkeli taraftarlar, AA ve TRT muhabirlerini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER