Öğrencilerden Cumhurbaşkanı ve Başbakana kartpostallı tebrik

Öğrencilerden Cumhurbaşkanı ve Başbakana kartpostallı tebrik


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde özel bir okulun öğrencileri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğana yeni yıl tebrik kartı gönderdi.
     Özel Kardelen Koleji İlkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri, Kapadokya kartpostalları ile Cumhurbaşkanı Güle, Başbakan Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile 81 ilin valisinin yeni yılını kutladı.
     Öğrenciler yazdıkları mesajlarda 2013 yılının ülkemize, dostluk ve barış getirmesi dileklerinde bulundular.
     Cumhurbaşkanı Gül için yeni yıl mesajı yazan Kardelen Koleji 3. sınıf öğrencisi Elif Sude Alkan, Kapadokya kartpostalı ile Cumhurbaşkanımızın yeni yılını kutladım. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Abdullah Gülü Nevşehire geldiği zaman tanışmak için okulumuza davet ettim dedi.
     Başbakan Erdoğana yeni yıl tebriği gönderen 3. sınıf öğrencilerinden Buse Menekşe ise Başbakan Erdoğana yeni yıl tebriği yazdığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
     Menekşe, Ben ilk kez bir Başbakana yeni yıl tebriği yazdım. Bundan dolayı çok mutluyum. Başbakanımızı Nevşehire geldiği zaman okulumuza gelip benim ve arkadaşlarım ile tanışmasını istedim diye konuştu.
     Okulun Genel Müdürü Ali Kaplan da, geleneksel hale getirdikleri kartpostallar ile yeni tebrik mesajlarını öğrencilerin bu yıl Cumhurbaşkanı, Başbakan, Milli Eğitim Bakanı ve 81 ilin valisine gönderdiklerini söyledi.
     Kaplan, şunları kaydetti:
     Özel Kardelen Koleji olarak 3 yıldır kartpostal geleneğini öğrencilerimize aşılamak için bu uygulamayı yapıyoruz. Günümüz teknolojisine baktığımızda gerek internet ortamında gerekse de cep telefonları ile gönderilen mesajlar ile yeni yıl kutlaması yapılıyor. Bizler geçmişimizde internet ve cep telefonunun yerine kartpostallar ile yeni yıl mesajları gönderirdik. İşte bu yüzden unutulmaya yüz tutmuş kartpostal geleneğini okulumuzda yaşatıyoruz. Umarım öğrencilerimiz de böylesine güzel yeni yıl mesajlarını her yıl kartpostallar ile gönderirler.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Öğrencilerden Cumhurbaşkanı ve Başbakana kartpostallı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER