Öğrencilerden huzurevinde yıl sonu konseri

Öğrencilerden huzurevinde yıl sonu konseri -Özel Kılıçaslan Liseleri Müzik Kulübü öğrencileri, huzurevinde yıl sonu konseri düzenledi


KAYSERİ (A.A) - Özel Kılıçaslan Liseleri Müzik Kulübü öğrencileri, huzurevinde yıl sonu konseri düzenledi.
     Okulun 9uncu sınıf öğrencilerinden Onur Yağan ve Samet Karacan, Müzik öğretmenleri Buğra Yeğen ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek çay salonunda müzik ziyafeti sundu.
     Huzurevi sakinleri, Gesi Bağları, Çarşambayı Sel Aldı, Yalan Dünya ve Çanakkale Türküsü gibi sevilen eserleri seslendiren öğrencilere büyük bir coşkuyla eşlik etti.
     Kılıçaslan Liseleri Kulüp Koordinatörü Hamdi Gülen, Müzik Kulübünden gelen teklif üzerine bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade etti.
     Gülen, Daha önceleri de bu tür faaliyetler gerçekleştirerek öğrencilerimizle yaşlılarımızı ve kimsesiz çocukları buluşturuyorduk. Etkinliğimiz konuksever huzurevi sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Onların gözlerindeki ışıltı her şeyden daha önemli dedi.
     Huzurevi sakinlerinden Mehmet Çorakçı da, Burada her şeyimiz var. Bir sizler eksiktiniz, şimdi o da tamamlandı. Bizleri sakın ihmal etmeyin. Sizleri sık sık aramızda görmek istiyoruz diyerek duygularını dile getirdi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Öğrencilerden huzurevinde yıl sonu konseri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER