Öğrencilere işe alım ve mülakat teknikleri

Öğrencilere işe alım ve mülakat teknikleri eğitimi verildi


SAKARYA (A.A) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Ferizli Meslek Yüksekokulunda öğrencilere, işe alım ve mülakat teknikleri konulu bir konferans verildi.
     Okulun Konferans Salonunda düzenlenen konferansta, Otokar firması insan kaynakları uzmanı Cihangül Mihmanlı, işe alım ve mülakat teknikleri konusunda öğrencilere bilgi verdi.
     Konferansın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Meslek Yüksekokulu Müdürü Şükrü Cicioğlu, her iki haftada bir öğrencilere yönelik olarak bu tür eğitim programları düzenlediklerini anlattı.
     Eğitim programlarında, çeşitli meslek guruplarından uzmanlarının katıldığına işaret eden Cicioğlu, şunları söyledi:
     Sivil toplum örgütleri temsilcilerinden uzmanlarımızı getirtip öğrencilerimize konferans verdiriyoruz. Bu haftaki konuğumuz ise Otokar otomotiv firmasından. Öğrencilerimize geleceklerinde iş hayatına başlarken ve başladıktan sonra da faydalı olacak işe alım ve mülakat tekniklerini anlatarak geniş bilgi verdik. Bu konferansta anlatılan konular bir gencin iş hayatının tamamında faydalı olacaktır. İş başvurusunda ilk izlenim çok önemlidir ve biz de öğrencilerimize bunun eğitimini verdik.
    
     Muhabir: Erol Ulu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Öğrencilere işe alım ve mülakat teknikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER